Wednesday, July 13, 2011

Putra Brasmana Hotel

Assalamualaikum...

Great to meet you friends!!...asal happy je aku ni....entah...=.=''

Sabtu yang lalu....aku dapat pi Putra Brasmana Hotel...buat apa??tidur???...honeymoon???...hello...saya tak kawin lagi...ok???...

-sumber encik google-

aku pi situ sebab ada program skolah..Perfect Score namanya...program yang julung-julung kalinya...dan buat pertama kali diadakan...ni kem la...kem luar sekolah...kalau selalu orang buat kat sekolah...ni buat kat luar..cikgu nak buat kat hotel....ada air-cond lagi...selesa la sikit....hehehe...(maaf cikgu)...

padahal....aku sure benda ni sekolah lain pun dah buat lama dah....aku tak payah berlagak pun tak pa...hik...hik....

kat sana....aku dapat hadiah...hadiah lagi???...nak tau...jeng...jeng...jeng....


ni la hadiahnya...hadiah pensil...buku tu background prop je...hahaha...nampak tak kat pensil tu dah tertulis....PUTRA BRASMANA HOTEL.....kalau tak nampak....buka mata luas-luas...amik guris api(mancis)....sendal kat kelopak mata....hehehe...

ok la tu...tak kan nak bagi iPhone kot....bankrup ahhh...yang pi dah la 150...

sure korang rasa kena bayar....tapi...kebenarannya....TAK!!....free je...ada classmate aku bawa duit...buat classmate saya tu....duit tu bagi kami pun tak pa....

Alhamdulillah...tak kena bayar..ingat nak kena bayar....tapi tak kena...sekolah tanggung...terima kasih banyak-banyak.....terima kasih cikgu-cikgu yang dah bertungkus-lumus untuk SMKAP...terima kasih!!...kalau cikgu tak buat....aku pun belum tentu dapat masuk kat situ...for sure cikgu buat sebab nak bagi budak-budak seronok belajar....

paling best...part motivasi...cikgu jemputan tu lawak gila....ayat yang paling aku ingat...."nyah nak perempuan yang caring...bla....bla....".....hahaha....memang lawak gila....berdasarkan ayat tu....jangan korang tafsirkan yang dia tu lembut...actually...dia pernah tinggal kat Kajang...motivate mak nyah...pakar motivasi mestilah kena interaction macam-macam orang....tak kira la orang tu macam sekali pun...

Sebelum aku blah....aku nak cakap...aku ni bukan manusia berlagak...eventhough aku dapat pi hotel tu....tak semestinya orang lain tak boleh berjaya...sebelum aku terlupa jugak..aku nak promote Putra Brasmana Hotel ni...sapa-sapa yang tinggal luar dari Perlis...kalau holiday kat Perlis..tidur la kat sini....kat Kuala Perlis ja...hehehe...

Selamat malam...enjoy your dreams!!




No comments:

Post a Comment

Awak, komen sikit :)