Monday, October 24, 2011

Tuan Blog Dah 'Hidup' Semula

Assalamualaikum...


hai you all!...lama tak jumpa...rindu tak kat 'budak gedik'???....kalau korang tengok post terakhir aku....itu post yang beberapa bulan yang lepas...malas derr nak post...bukan korang baca pon.....


tulis blog ni kena pandai tarik perhatian pembaca..

okey...aku dah lama tak post pon...bersebab...bukan saja-saja....agak-agak korang boleh teka tak kenapa aku menghilangkan diri???...cepat!..cepat!..

SEBABNYA ialah...aku malas!!~...tambahan pula, aku amik PMR...nak kata aku tak buka internet, nak dekat periksa pun aku buka....sekarang ni, dah abis periksa...so, kita enjoy!




sekarang ni dah merdeka...bebas....yihaaa!!....sampai kadang-kadang...buka fesbuk pun boring...usha kawan tu...kawan ni...=.=''

nak tak nak buka jugak la...kita ni sekarang berada di dunia tanpa sempadan orang kata....dunia IT...dunia jalur lebar....dunia apa lagi???...=)

tapi...nak kata boring pun tak boleh jugak..kat sekolah...aku masuk pertandingan congkak..pandai ke aku main???...tapi!..aku menang peringkat pertama...pastu kalah...woo~..woo~.....lagi, masuk group yang cikgu dah atur...aku masuk group itik....quack!quack!...dan nama baru pun dah ada...Misses Simple...aku pun tekejut...lorh...aku ingat depa nak boh Misses je...aku buat dono je la...nama tu mungkin ilham dari lagu SUJU kot...Mr Simple...hihi

uolls...'pak we' I ni..


pastu jalan-jalan kat Kedah...kena banyar 35 hengget...tido kat asrama...sebilik 4 orang...malam tu ada yang dok baca novel..komik...sembang kosong...budak pompuan kan memang cam tu...^_^

teringat pulak pada kata kawan aku malam tu...''apa la...langsir kaler kuning''...aku balas..''tah...dah la dinding kaler biru...''.....korang kena tengok kaler langsir tu...bukan kuning cair...kuning terang!...cam kain cadar pengantin!

lawatan tu best gak...jalan-jalan ngan kawan...ada yang gi Perak...tapi gi Zoo ja...diorang buat Explorace kat situ...boring kot!...tak kan tak pi Teluk Batik ka...Lumut ka...tak dak onde-onde untuk aku pun...:P


bila mak aku cakap Teluk Batik tu best...aku pun dok pujuk la dia nak pi situ...hehe...abah aku kata nanti ajak abang aku pi...lampu hijau dah diberi!

tapi aku nak pi KL!!..nak jalan-jalan KLCC...Pusat Sains Negara..Jalan TAR...dan lagi...dan lagi!..DAN LAGI!!


okey...aku dah nak berhenti membebel....koranfg boleh rasa lega...fiuh!~

Annyonghaseyo!

psstt!!...ada budak kat kampung aku tu..sekolah derma....nak gi Jepun...pertukaran pelajar selama 2 BULAN!...nak itot!..nak itot!





6 comments:

  1. nak p teluk! xkisah asal ada air.. muahaha best kan p kdah.. XD

    ReplyDelete
  2. 'best' kot!...haha...naseb x boh gmbr hang...

    ReplyDelete
  3. pi ke http://www.kevinandamanda.com/fonts/..
    untuk dapatkan font yg COMEL..

    ReplyDelete
  4. dah penah buka dah...and kami download kat situ la...ada yg baru x???nnti boleh download lagi...=)

    ReplyDelete
  5. err.. stakat la ni xdak yg bru lg kot..

    ReplyDelete
  6. okey...tapi tgok cam ada yg baru..mungkin kmi x download lagi kot...

    ReplyDelete

Awak, komen sikit :)