Sunday, November 13, 2011

Greyson Chance Coming To Malaysia

Assalamualaikum

hello uolls!petang tadi aku ada post pasal video baru bruno mars dengan katy perry kan?malam ni aku nak share satu cerita.It is an amazing story that you should know!teka la..teka la..*gaya gedik*

dah tengok tajuk tu mesti dah tau.apa daaa aku ni..hihi.pada suatu hari entah pada hari apa aku pun tak ingat, aku tertengok sapa tah post pasal greyson chance nak mai malaysia dan nyanyi dengan najwa latif di aim18.aku pun..waaa..dan tak kisah sangat pun.walaupun aku memang minat dia.even a bit.hihihi

pastu, aku pun semangat la semalam nak tengok aim tu.then, mak aku cakap kelmarin "malam ni abah ajak pi sg petani.pi tengok pak ngah tak sihat".aku pun..baru nak semangat api yang membara nak tengok muka cute dia.*inilah gaya gedik saya..euuuww!*

kan best kalau aku yang bergambar dengan dia.mesti hot giler..:P

so, tadi aku dah jumpa video persembahan dia dengan najwa latif.maybe korang dah tengok.aku belom.ggrrrrr!!!tengah sedap-sedap aku dok tengok ulangan kat tv tadi, abah aku pi alih channel lain.dah la aku memang tengah bersemangat dan berkobar-kobar nak tengok dia.*tak berkobar tara mana pun*



okey tuan-tuan, puan-puan, abang-abang, akak-akak, adik-adik dan para peminat blog saya yang saya cintai *ada ka yang minat?*...see the video!his voice..change!and importantly, dah pecah!bukan nak kutuk.means kat sini, dah baligh ler teuuuuwwww!boleh la kawin dengan dia.soh dia masuk islam la dulu.hihi.just kidding!*dah ada yang jelez?hawin jauh-jauh!*

tadi, aku cakap kat zarith hadziq (pssttt..dia ni nak jadi novelis..macam aku la.tapi aku hanya angan-angan kosong tanpa isi.tulis karangan pun tak elok.itulah namanya angan-angan tuan puteri kamila..jeles ker?). aku cakap aku minat kat greyson chance sikit-sikit.now, dah makin berlambak.pakat-pakat dok minat aku pun jeles.hehehe..pompuan la katakan..:P

tadi,bila time aku dok tengok youtube.terjumpa satu video.tajuk dia..


korang cari la..aku tak leh nak bagi viseo.tak tau asal.pastu dia cakap sekolah yang dia bakal pi.sri kdu!kat mana tu?KL kot.mana la aku tau.hehehe..orang-orang yang komen kat situ kata tu sekolah orang-orang kaya..aku pun..oooooo~

disebabkan dah mula minat sikit-sikit kat greyson chance ni..aku dah siap letak gambar dia sebagai profile picture kat fb..haha

dia pegang bendera malaysia.

comey tak?comey tak?nak kata terlalu obses tahap kronik dan tak boleh diselamatkan tu tak la jugak.lagi pun dia ni 14.sesuai tak aku ngan dia yang umur 15 ni?huhu..*mesti tinggi dari aku.dengan najwa latif pun dia lagi tinggi*

sebelum aku nak habiskan post yang entah apa-apa dan memboringkan ini.enjoy the pictures!


dah nak blik ker?tunggu~

bye!please come again!

to insyi insyirah..saya makin melupakan JB. For JB, please forgive me.


Annyong!

picture credit to : 

Facebook of greyson chance,universal music malaysia and my beloved justin bieber..huhu












No comments:

Post a Comment

Awak, komen sikit :)