Tuesday, November 22, 2011

Lepas Greyson Chance, Harimau Malaya Pulak

Assalamualaikum.

Hai korang!Hari ni..disebabkan kekosongan dan kekontangan idea nak tulis kat blog, jadi aku ambil keputusan  nak buat tajuk yang penuh kontroversi dan gosip ini.(ah sudah!aku dah mula berangan sampai ke korea).

Back to the story, minggu lepas entah pada hari apa pun aku dah lupa(ayat kemain lagi)..aku citer pasal greyson chance mai malaysia.Mak cik-mak cik, bini-bini orang, anak-anak dara dan kanak-kanak perempuan pakat dok berebut la GC yang comel dan dah baligh ni(aku rasa dia dah baligh kot..hihi)..sebenarnya aku rasa anak-anak dara sunti ja yang dok berebut GC ni..aku ja yang berlebih.hehe.Pastu, pakat-pakat la dok taruk gambar dia kat fesbuk.Aku pun sama.Tok sah tanya pon tak pa.muahaha

At first.....

sudah jelas tak payah bersuluh..gambar GC menjadi profile pic

Selepas itu...pada hari ini..


Tengok aku dah pi tukar.Bersempena kemenangan pasukan bola sepak malaysia memenangi pingat emas semalam.Alhamdulillah.Allah dah bagi peluang kat kita semua untuk buktikan kita ni boleh menang.Harap-harap lepas ni boleh meang lagi.Amin...


Cakap pasal team harimau malaya ni.Ada la tadi aku terserempak dengan satu blog.Dia cakap kan dia jumpa satu blog tulis pasal Nazmi Faiz Mansor.Kenal tak nazmi ni?Ala..yang main dengan team harimau malaya la.Dia pakai jersi no. 21.

nadia..i cilok ye

see?pakat-pakat dah tengok kan?mentang-mentang kawan tu umur 17.hehe.(lawak jer).suara cam shizuka?aku tak boleh bayang macam mana.huhuhu.berharap sangat nak jumpa blog yang tulis pasal nazmi tu.nadia, could you please pass up the url?(hohoho.zaman english education la katakan)

aku ingatkan depa still dok minat syahrul tu(macam aku jer).berubah pulak dah(aku pun).apa-apa pun, jangan riak sangat.ok?

Pastu kan, aku rasa terkilan pada apa yang indonesia buat.sekurang-kurangnya, hormatlah kita sebagai tetamu.bukan lah aku nak cetus kontroversi.cuma nak bagi kata-kata nasihat.aku rasa kata-kata ong kim swee ni merupakan kata-kata semangat untuk team malaysia..


terbukti kan..malaysia dah menang.walaupun indonesia berada di tempat kedua, diorang still dikira menang.at least, nombor dua.don't be pressure about it.menang atau kalah, Tuhan dah tentukan.kita hanya merancang.

ha tu dia...sapa nak amik buat laki..pilih ler..

Disebabkan tahap kemalasan dah meningkat, aku nak berhenti menaip dan 'stalk' orang balik.muahaha.Tapi!sebelum tu tengok gambar ni.



heeee..spongebob ngan patrick pon sokong..gambar ni aku taruk kat fesbuk..aku terus tapau gambar ni lepas jumpa..hehehe

Annyong!

p/s : sapa-sapa yang baca post ni dan terasa..aku mintak maaf.^_^




2 comments:

  1. Kamila , serius kami cakap selama nie kami ada puji budak yg pegang bendera tu sebab nampak kacak. Bila kami bukak profile ampa baru kami tau dia tu gc .. mcm tak percaya pun ada.

    ReplyDelete

Awak, komen sikit :)