Saturday, January 7, 2012

Karnival Kucing Comel 2011

Assalamualaikum..

Hey uoll!Sorry sebab lama tak update blog yang dah berhabuk setebal 80 inci ini.(Alasan jerr tuh..).Well, sebab i ni busy mengalahkan presiden USA sebab nak kena pi mesyuarat la, dinner and banyak lagi la.(tipu jerr..jangan percaya part tu..hewhewhew).Aku ni memang malas sikit bab-bab karang ayat.Heeee.Maaf ya.

Okey, post kali ni aku nak citer pasal karnival kucing di Taman Ular, Batu Pahat, Perlis.Jangan ingat Johor ja ada Batu Pahat, Perlis pun ada tau!Emm..karnival ni dua hari ja..24/12-25/12.Aku pi hari Ahad, 25/12.Aku pi petang dan yang menyentapkan hati wanita aku ni, ada kucing pakat-pakat balik dah sebab banyak sangkar dah kosong.Pastu yang lagi sentap, banyak kucing dah tak mau layan aku dan mula nak buat taik mata saiz mini.Menci!Menci!

Satu lagi, pameran tu depa buat kat Taman Ular, then buat kat dalam bangunan yang ada kat Taman Ular tu.Yang aku suka dalam bangunan tu, kucing-kucing dipamer kat tengah-tengah, kat tepi-tepi pulak ada akuarium...cer teka..cer teka akuarium apa.Akuarium ular!U-L-A-R!Mentang depa tau aku tersangatlah 'suka' terhadap ular, boleh diorang buat cam tu.(Okey,tolong tukarkan perkataan suka kepada benci)Terguris hati i tau!

Nah untuk korang!Kucing-kucing di karnival tu.Actually incik Lina yang nak tengok.Jadi, i post lerr..
(perhatian buat manusia yang fobia akan kucing, sila jangan scroll ke bawah kerana ia mungkin membahayakan diri dan jiwa raga anda terutama sekali mizah dan faizah kot..)

tengok dia menang apa??jeles i.



gosok bawah sikit..ahhh..bawah sikit..

hai salam perkenalan..nama i Sawa.

kau pehal dorrhh??

tengok..sangkar dia siap ada cermin


 tiga-tiga ni gebu-gebu..nanak!!

asyik..asyik..asyik..asyik-asyiknya bercinta~~

anak kucing dan mungkin ibunya

dia suka main..heeee



special for incik lina..meow putih terlebih kegebuan..hewwww

Korang tau tak, pameran kucing cam ni orang penah buat kat batu pahat tapi rasanya buat kat luar taman ular tu kalau tak silap.Last time aku pi rasanya waktu aku umur 4, 5 atau 6 tahun cam tu kot.Serius beb!Waktu aku sampai kat pameran kucing waktu tu kan, aku tengok, hanya tinggal sampah sarap kat atas tanah, kucing pun tarak.Bagaikan padang jarak padang terkukur.(sila bayangkan bunyi cengkerik).Pameran tu dah habis!Gila sentap kot..

Okey guys..see ya!!!

2 comments:

  1. hahahaha.. patutnya post nie bertajuk "hatiku sentap u!" ..baru glamous! hohoho ..

    ReplyDelete

Awak, komen sikit :)