Saturday, February 23, 2013

Anis Bodo ? Guess Who ?

Assalamualaikum..

Just an express post. Haha. Sekarang aku balik rumah sebab outing. Malas la nak outing jalan-jalan kat Jitra nuhh. Baik balik rumah, main tenet. At least boleh tengok muka mak abah yang cantik dan hensem. Dapat pahala kann..

So, dah alang-alang budak gedik lagi macho ni balik, aku cek la blog aku yang dah berkarat tahap hentah-hape-hape. Sekali tengok kat cbox, ini yang aku jumpa..




Apa masalah hang anis oi? Aku tak kenal hang pun cik kak sayang manis adik.. Tuii.. Ni semalam punya komen ni. tiba-tiba mai cakap aku bodo pulak. Po dia hang ni? Ka hang nak aku klik link hang tu, pastu duit masuk dalam hang punya churp-churp ka hapa ka? Gitu ke?

Plisss jangan guna cara kotor lagi tak suci tu. Grrrr.. Apa hang akan rasa kalau aku cakap hang bodo? Sakit hati kan? Pedih ulu hati kan? Sentap kan? So, jangan buat ekk. Tak baik untuk rohani dan jasmani. Hoho. Aku bukan nak cari gaduh, tapi dah hang cari gaduh dulu. Bak kata entah sapa-sapa " If you ask for a war, then i'll give you the WAR "..


Hari ni aku balik happy, baru lepas exam pulak tu, nak main sikit, hang dah spoil mood hari minggu aku. Sememangnya kau 'baik' sangatttt... 

Dah-dah. Now, I wanna tell you Teen Top dah comeback! Yeah, once again. Aku bangga and happy gila wehh. Lagu apa? Dengar kat bawah ni..

Teen Top - I Wanna Love


Ada lagi ekceli lagu baru tapi sebab teen top bias aku, kena utamakanlah.. Hik2. Till then. Bye..

1 comment:

  1. biarkan budak itu. dia mental la tu~ kat internet macam2 org ada.. :)

    ReplyDelete

Awak, komen sikit :)