Friday, December 13, 2013

Sebab Kita Tak Fofular

Assalamualaikum..

Aippp.. Dua tiga hari lepas aku ada la tweet kat Twitter, nak tanya pendapat kawan-kawan ler pasal syampu. Awal-awal tu memang aku dah boleh agak dah maybe tiada siapa mahu menjawab pertanyaan hamba ini, ye la aku bukannya the-very-famous-diva. hokhok..

Memang aku boleh ja google kat internet, tengok review orang ramai pasal syampu nihh, tapi ya la kot-kot ada manusia yang baik hati nak bagi opinion. Ye tak?

hiraukan muka aku tu.. hohoho

Sampai ke hari ni aku tunggu kot-kot ada yang nak jawab. Mana tau ada yang dok stalk timeline aku. Bhahahaha (perasan). Sekarang ni aku ada masalah sikit pasal syampu ni. Banyak blogger cakap pakai yang herba punya. Tapi syampu herba ni errrr.. herrr.. heerrrr.. mahai baq hang!! Dah kerja tak palah. Ni baru habis SPM ceqqq. Tak pi kerja lagi.

Bila tengk post ni balik kan, rasa diri ni macam forever alone.. =..=


Redho je la....

8 comments:

  1. insyirah

    I guna sunsilk. just nice. tak gatai. xyah guna kerap. lambat habis. jimat duit. but the herba one is better. bawang memang ok!

    ReplyDelete
  2. Insyirah : kebetulan baru ja beli sunsilk tapi ramai jugak blogger cakap sunsilk tak ok tapi i guna jugak. hihi. yup herba is better one, guna syampu salon pun ok jugak rasanya tapi mahaiiii sayang oi. bawang tu macam herherher..

    ReplyDelete
  3. pakaila dove. heheh aku pun tak try lg -__-

    ReplyDelete
  4. kami bukan apa.. sebab ada terbaca dekat internet dove ada bahan tak halal. Wallahua'lam.. tak sure la sebab kami bukan jakim. hehe.. btw, hari tu ingat nak pakai dove tapi dok pikir pasal apa depa cakap tu, jadi terbantut la. ramai ja yang cakap dove ni elok..

    ReplyDelete
  5. "Popular, I know about popular
    It's not about who you are or your fancy car
    You're only ever who you were" - MIKA

    btw, pasal shampoo tu ... kmi rasa kalau pakai sunsilk, ok kot. sebab setahu kami, sunsilk ni berkesan sikit.

    Apa-apa pun i pakai shampoo watson je. Tpi, saya suka shampoo rejoice walaupun dia kurang memberi impak secara mendadak mcm sutera mentari.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Awak, komen sikit :)